Superhelte og skurke indtager kirken

Onsdag 30. september 2020 kl. 14:33

Superhelte og skurke indtager kirken
Kirken kalder alle superhelte - og skurke...

Haslev: Kalder alle supergirl-piger, spiderman-drenge, tøffelhelte og gummitarzan’er...

- Verden har brug for os! Og skurkene ryster allerede i bukserne. For søndag den 4. oktober kl. 16.30 er der „spaghetti-gudstjeneste” i Haslev kirke. Og der samler vi mod til os, og bliver klædt på til opgaven, og bliver sendt afsted med hjælp til hinanden og dem, der trænger til det, fortæller sognepræst Anders Damkjer.

Som altid skal kirken have super gode og sjove aktiviteter og en gudstjeneste i børnehøjde med sang og historier. Programmet er særligt tilrettelagt for børn og familier, men alle er velkommen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Bemærk: For at passe lidt ekstra på i denne tid, er der ikke fællesspisning denne gang.

- Man være meget velkommen til at komme udklædt som superhelt (eller skurk, hvis man tør). Vi glæder os til at se dig, udklædt eller ej, siger Anders.

Pga. covid19 holder kirken løbende øje med situationen og myndighedernes anbefalinger. Der tages derfor forbehold for ændringer i programmet. Du kan holde dig opdateret på kirkens hjemmeside og facebookside: haslevkirke.dk / facebook.com/haslevkirke.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.