Redaktionen bliver større

Tirsdag 22. september 2020 kl. 14:18

Redaktionen bliver større
Peer Rasmussen er klar til at skrive om alt hvad der foregår i Faxe Kommune

Mandag den 21. september begyndte jeg som journalist på Haslev-Faxe Posten.

Jeg har været lokaljournalist siden 2007, hvor jeg begyndte på Lokalbladet Ringsted under Berlingske Media.

I 2011 kom Lokalbladet Ringsted under Sjællandske Medier, hvor jeg fortsatte som lokaljournalist med afsæt i Ringsted, Glumsø og Fuglebjerg samt Sorø i en periode.
I maj 2018 fik jeg ansvaret for Ugebladet Sydsjælland, der udkom i hele Vordingborg Kommune.

Ugebladet Sydsjælland lukkede, da Sjællandske Medier opkøbte Sydsjællands Tidende i maj 2020, og indtil jeg blev ansat her på Haslev-Faxe Posten, har jeg været ansat på Allerød Nyt i Nordsjælland.

Driftig kommune

Jeg kender Faxe Kommune som en driftig kommune med dejlige byer, skønne landsbyer og en flot natur med blandt andet Skovtårnet, Bregentved Slot, Sjællands højeste punkt, Kobanke, samt Feddet for blot at nævne nogle stykker.
For mig er det vigtigt, at vi fortæller de gode, lokale historier i global verden, hvor netop de historier kan forsvinde.

Det er det, ugeaviser kan, og det er derfor, at jeg er lokaljournalist.

Jeg glæder mig til at komme ud og møde nogle af de mange ildsjæle og energiske mennesker, som findes her i kommunen, hvad enten der er tale om forretningsliv, foreningsliv eller fritidsliv.

I min egen fritid løber jeg (i øjeblikket for lidt), dyrker cirkeltræning og ser en del fodbold. Jeg er blandt andet Fair Play ambassadør for DBU Sjælland.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.