Outlet fejrer et år i Haslev

Tirsdag 22. september 2020 kl. 09:07

Outlet fejrer et år i Haslev
For et år siden åbnede Dansk Outlet i Haslev for første gang dørene for forventningsfulde kunder.

Da Dansk Outlet i Haslev åbnede den 21. september 2019 med en rekord-weekend for koncernen, troede indehaver Ole Nielsen ikke, at butikken blot ville få 6 måneder, før detailbutikker landet over måtte lukke på regeringens opfordring, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det blev ikke desto mindre det scenarie, som udspillede sig for den midtsjællandske tøjbutik.

Trods de ekstra udfordringer, har butikken i Haslev dog klaret sig over al forventning og medarbejderne i butikken er blevet blæst bagover af den velkomst og opbakning, de har fået af Haslev og omegn.

- Vi fik en helt forrygende modtagelse i Haslev, både af folk i byen, men også hele omegnen, og det kom faktisk helt bag på os, at interessen ville blive så stor. Godt nok ved vi, hvad vi står for, men at søgningen til os både i åbningsweekenden og den efterfølgende tid blev så stor, havde vi ikke regnet med, udtaler indehaver af Dansk Outlet Haslev, Ole Nielsen.
- Og det har vist sig at fortsætte, hvor vi udover daglige besøg fra hele Midt- og Sydsjælland også får besøg af flere og flere kunder fra det storkøbenhavnske, tilføjer han.

Det Første år med en helt ny butik er altid en omvæltning, men oven i de almindelige udfordringer, erfaringer og sejre, har Haslev-butikkens første leveår budt på en verden vendt på hovedet af en pandemi.

De positive tilkendegivelser, der i løbet af de første måneder strømmede ind fra kunderne, gjorde det imidlertid muligt at holde hovedet højt i en svær situation, og de midtsjællandske kunder behøver ikke bekymre sig om, at butikken bliver en døgnflue.

- Corona har været både en uventet og uvelkommen gæst for os allesammen. Og idet vi ikke havde eksisteret i særlig lang tid, da den indfandt sig, var det da også med nogen nervøsitet og usikkerhed om, hvad det ville betyde for butikken både på kort og lang sigt, erklærer Ole Hansen.

- Som for mange andre erhvervsdrivende gjorde den første tid ondt, men vi er kommet stærkt tilbage, i høj grad takket været mit fantastiske personale, og vi ser fremad med et uændret optimistisk syn,, siger han.

- Derfor betyder det også endnu mere for mig, at vi kan få lov at fejre vores kunder, personalet og vores succes. Så det gør vi på behørig vis til vores fødselsdag med masser af skarpe tilbud og priser helt i bund. Fejringen kommer til at stå på fra torsdag og resten af ugen, og der sniger sig nok også et par konkurrencer ind, afslører Ole Nielsen.

Fejringen skydes i gang torsdag den 24. september klokken 10 i Dansk Outlets butik på Lysholm Allé 5A og varer ugen ud med udvidet åbning til klokke 21. fredag på Haslevs kulturnat.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.