To nye medarbejdere i Fashion Care

Onsdag 23. september 2020 kl. 09:03

To nye medarbejdere i Fashion Care
Camilla Lysholm (i midten) med sine to nye medarbejdere, Mia Molter (tv) og Cille Lysholm (th)

Haslev: Det er ikke længe siden Camilla Lysholm flyttede sin frisørsalon Fashion Care fra Vestergade til jernbanegade 47 - men allerede nu udvider hun medarbejderstaben.

Camilla har lynende travlt, så derfor har hun ansat frisør Mia Molter i en fuldtidsstilling. Hun har den fireårige frisøruddannelse og klarer alt indenfor frisørfaget.

Mia Molter er 21 år gammel og bor i Fuglebjerg. Hun er uddannet i Borup og har desuden arbejdet i Køge og København.

Endnu et nyt ansigt kan man møde i Fashion Care, nemlig Cille Lysholm. Altså samme efternavn som indehaveren Camilla - og de er da også søskende. Mens det to frisører klarer håret, kan Cille hjælpe med neglene. Hun er nemlig under uddannelse i Shellac - et negleprodukt der ikke får ridser og som holder meget længe.

Cille Lysholm er i salonen hver mandag og torsdag, og det er billigt at besøge hende, for man fåe behandlingerne til modelpris, fordi hendes uddannelse endnu ikke er afsluttet.

Selv om Camilla har haft meget travlt, har hun givet sig tid til at blive uddannet PMU hos Art by Nikka. De tre bogstaver står for Permanent Make Up, og handler om at man kan få tatoveret øjenbrynene.

Camilla fortæller at der ikke er tale om tatoveringer som dem man kan få andre steder på kroppen. Når der handler om PMU er det en nænsom form for tatovering, der forsvinder efter et års tid.

Det vil altså sige at man skal forny behandlingen en gang årligt. En PMU koster 2500 kr. inclusive en efterbehandling nogle uger efter den første behandling.

Uanset hvad med vil have hjælp til hos Camilla Lysholm, skal man bestille tid på forhånd. Ring på tlf. 2240 5631 eller kig indenfor i Jernbanegade 47 i Haslev.
Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.