Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns

Onsdag 23. september 2020 kl. 10:33

Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
Det bliver et meget specielt syn der møder borgere på Stevns, Faxe og Haslev i den kommende tid...

Unik oplevelse: I næste uge kan du opleve noget du med garanti aldrig har oplevet før - Pop-up Opera i Faxe og Stevns kommuner.

Kunsten har måttet finde nye veje ud til folket i disse virus-tider - og det gør den også på Stevns og i Faxe i uge 40, hvor man vil møde Pop-Up-Opera på gader og stræder.

Det er Musikteatret SAUM med venner der er på spil igen, og de lover musik og gang i gaden.

Pianisten Troels Roland - opvokset på Stevns, nu bosat i Hellested - og hans klaver vil blive trukket rundt på en ladvogn af to sangerinder - alle kræfter lægges i for at skabe god gammeldags middelalder-gøgler-stil! De lover både opera og musical, store følelser og smægtende toner.

Det er sopranen Lea Quortrup, hjemmehørende i Hellested og mezzosopranen Ingeborg Fangel Mo, bosat i Karise, der trækker rundt med pianisten, og synger for folket.

Både Statens Kunstfond og Faxe og Stevns kommuner har støttet projektet, som kommer til at dukke op på Mandehoved tirsdag den 29. september ca. kl. 16, i Faxe by onsdag den 30. september ca. kl. 15, ved Stevns fyr den 3. oktober ca. kl. 21 - og i Haslev søndag den 4. oktober ca. kl. 14.

Se mere på www.saum.dk under kalender.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.