Fruervangs Blomstermark flottere end nogensinde

Onsdag 23. september 2020 kl. 10:01

Fruervangs Blomstermark flottere end nogensinde
En buket blomster fra Fruervangs Blomstermark

Værløse: Med dobbelt så mange georginer, som de andre år, står Fruervangs Blomstermark, på hjørnet af Køgevej og Værløsevej, flottere end nogensinde.

- Vi har også gjort ekstra meget ud af det i år, gravet champost ned i forbindelse med, at vi plantede, fortæller Lis Ella Fruervang, der sammen med datteren Mai, driver Pluk SelvBlomstermarken på 5. år.

- Vejret er også med os i år, passende med regn og nu den varme sensommer. Det er rigtig godt for alle blomsterne, tilføjer Lis Ella.

Der er kommet nye blomstersorter til. Der er blandt andet Zinniaes i mange farver, Nigella der anvendes i blomst eller som tørret med stor frøkapsel. Lige nu er der også kommet gang i sommer-asters.

- Vi havde lyst til at prøve nogle anderledes skæreblomster, nogle har været nemmere end andre at drive fem, siger Mai Fruervang, som er meget tilfreds med det større blomsterudvalg.

Alle blomster holder i vase 5-8 dage. Husk at skære/klippe mindst én cm af lige inden de sættes i vand. Der er sakse og håndsprit ved skiltet på marken, hvor du også finder pengekassen til kontanter og mobilePay.

Der er også mange flotte pyntegræskar. Så en god idé at lægge vejen forbi blomstermarken, som ligger ved Værløse på Køgevejen, øst for Faxe mod Karise.

Se også Fruervangs blomstermarks facebook

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.