Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea

Torsdag 17. september 2020 kl. 13:34

Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
Tom Hammer - en glad formand for FLI

Faxe Ladeplads: Faxe Ladeplads Idrætsforening får støtte til projektet „Faxe Ladeplads i bevægelse 2021”.

Faxe Ladeplads Idrætsforening har fået 310.800 kr. fra Nordea-fonden til projektet „Faxe Ladeplads i bevægelse 2021”, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i Faxe Ladeplads.

Med 310.800 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje kan Faxe Ladeplads Idrætsforening nu igangsætte „Faxe Ladeplads i bevægelse 2021”, der har været på tegnebrættet siden starten af 2020.

Formand i Faxe Ladeplads Idrætsforening, Tom Hammer, glæder sig især til at:
- Få børn og unge ud af værelserne og de voksne op af sofaen. I fællesskab og med hjælp fra hinanden, kan vi skabe nye aktiviteter samt udvikle på dem vi allerede har.
Med støtten fra Nordea-fondes Her bor vi pulje får vi nu mulighed for at opdatere vores faciliteter og rekvisitter samt udbygge vores udendørs aktiviteter og skabe muligheder og tryghed ved aftenaktiviteter. ´

Med „Faxe Ladeplads i bevægelse 2021” håber Faxe Ladeplads Idrætsforening på at kunne få flere børn, unge og voksne ud af hjemmene og ind i nogle gode fællesskaber, der skaber bedre livskvalitet og mere nærvær.

- Nu kan vi være med til at skabe endnu flere gode aktiviteter til byens borgere, og nå ud til målgrupper som vi normalt ikke ser i idrætsforeningen. I projektet samarbejder vi også med mange ildsjæle som laver aktiviteter uden for foreningen, så sammen kan vi skabe mere liv og bevægelse i byen. Det er allerede et dejligt sted at bo, men flere sunde fællesskaber skal gøre det endnu mere attraktivt, siger Tom Hammer.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.