189 km/t på Vordingborgvej

Torsdag 17. september 2020 kl. 11:55

189 km/t på Vordingborgvej
Politiet afviklede onsdag mellem klokken 21.21 og 23.49 en færdselskontrol på Vordingborgvej nord for Rønnede. Hastigheden var høj.


Meget høj: I alt 43 køretøjer blev standset og kontrolleret; den højst tilladte hastighed på stedet er 80 km/t, og en enkelt blev målt til rasende 189 km/t. Det medfører en ubetinget frakendelse af kørekortet, som i øvrigt også blev inddraget på stedet.

En anden blev målt til at køre 142 km/t, hvilket giver en betinget frakendelse, og tre kørte mere end 30% for hurtigt, så de står til et klip i kørekortet. En blev sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, en blev sigtet for at køre med stjålne nummerplader og en blev sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke havde kørekort.

Vordingborgvej er på baggrund af politiets analyser kommet i søgelyset som en strækning, hvor der køres hurtigt. Det dokumenter onsdagens kontroller til fulde. Derfor vil politiet fortsat have et skærpet fokus på området med løbende kontroller.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.