Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat

Tirsdag 22. september 2020 kl. 10:12

Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
Marga Vos og Erik Graversen med den flotte byplakat

Mange byer har en byplakat, og når vi nu fylder 150 år, så burde vi da også have en flot plakat, tænkte Marga Vos, indehaver af Vos & Co på Torvet i Haslev.

Og der var ikke langt fra tanke til handling. Byplakaten skulle naturligvis fortælle hvordan byen ser ud. Det der gør Haslev til et dejligt sted at bo og være i.

Marga Vos havde set mange af de billeder Erik Graversen lægger ud på forskellige facebooksider - bl.a. „Vores Haslev” - så hun tog kontakt til Erik, og spurgte om han ville stille billeder til rådighed og lave plakaten.

Det ville han meget gerne, så han fandt en masse af hans smukke billeder frem, og begyndte at designe byplakaten. Der var flere forslag i spil, inden han og Marga fandt frem til det endelige resultat, og plakaten kunne sendes til trykning hos det lokale firma All Sign.

Og nu er den der byplakaten fra Haslev. Den kan købes hos Vos & Co - og vil pynte i enhver forretning, virksomhed og i alle hjem. Plakaten koster kun 100 kr. og pengene går ubeskåret til Haslev Handelsstandsforening.

- I år kan vi ikke holde det store bankospil, så foreningen mangler penge i kassen, så jeg håber salget af Haslevs byplakat kan hjælpe lidt på situationen, siger Marga Vos.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.