Sommertennis og landsholdsspillere i Haslev

Onsdag 8. juli 2020 kl. 09:00

Sommertennis og  landsholdsspillere i Haslev
Maria Jespersen træner serv med Benjamin og Noah (med kasket)

Sommertennis og  landsholdsspillere i Haslev
Karen koster rundt med Andreas
_Der var gang i den i Haslev Tennisklub hele sidste uge - for her var der både sommerskole og træning af to landsholdsspillere for unge spillere.

Sommerskolen foregik mandag til fredag, mens de to landsholdsspillere Maria Jespersen og Karen Barritza stod for træningen onsdag eftermiddag.

Selv om der var tale om to forskellige arrangementer, var der helt naturligt unge der deltog både i sommerskolen og i træning med landsholdsspillerne.

Sommerskolen havde oprindeligt plads til 25 unge spillere, der skulle betale for at være med. Men da Faxe Kommune har fået nogle penge fra staten, og givet nogle af dem til tennisklubben, blev det muligt at sommerskolenkunne blive helt gratis og tilmed kunne deltagerantallet øges til 40. Og alle pladser blev revet væk.

Træningen med Maria Jespersen og Karen Barritza var arrangeret af Tennis Øst, hvorfor der deltog både lokale spillere og nogle fra forskellige klubber rundt om på Sjælland. Her var der en mindre egenbetaling.

Noah på 12 og Benjamin på 14 år, bor begge i Haslev, og havde tilmeldt sig både sommerskolen og træningen med de to landsholdsspillere - og de var begejstrede for begge dele.

- Man lærer virkelig meget af Maria og Karen, sagde de samstemmende.

Det kunne Andreas på 16 år, også fra Haslev, skrive under på. Avisen fangede ham på et tidspunkt hvor Karen netop havde kostet ham rundt på banen.

- Det er godt nok udfordrende - og hårdt, sagde han med et stort smil på læben - inden han løb ud på banen for at samle bolde ind, så man kunne fortsætte med øvelserne.

De to landsholdsspillere forstod virkelig at holde de unge tennisspillere til ilden.
- Ja, tænk hvis de også knoklede så meget under den daglige træning, hvad kunne det så ikke føre til, sagde cheftræner Jens Gylling med et stort grin.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.