Åbent Hus hos Haslev Håndboldfitness

Torsdag 2. januar 2020 kl. 16:25

Åbent Hus hos Haslev Håndboldfitness
Haslev Håndboldfitness holder Åbent Hus lørdag den 11. januar kl. 9 til 11.

Åbent Hus hos Haslev Håndboldfitness
Lørdag den 11. januar er der Håndboldens Dag rundt omkring i landet i håndboldklubber.

Håndboldfitness er blevet præsenteret ved nogle af disse arrangementer, men nu hvor man i Haslev har man sin egen forening med fuld fokus på håndboldfitness holdes der Åbent Hus hvor man kan se og prøve hvad håndboldfitness går ud på.

Arrangementet finder sted i den almindelige træningstid lørdag den 11. januar fra klokken 9 til 11 på Vibeengskolen, Vibeeng Allé 2 i Haslev, og der bydes på kaffe, te og kage… for hyggen må man jo ikke glemme.

Håndboldfitness er udviklet i 2012 bl.a. ud fra princippet, at en sund livsstil godt kan være sjovt.

Træningen er opbygget i 3 dele, og det er vigtigt at understrege, at alle kan være med - uanset om man har spillet håndbold før, hvordan ens løbeevner er eller om man har gået til fitness før.
Alle tre dele tilpasses den enkeltes niveau, så den trænede fitnisse bliver udfordret, og fitnissen, der kommer ind fra gaden, også kan deltage. Deltagerne og instruktørerne opmuntrer og støtter den enkelte deltager undervejs i træningen.

En træningsgang på 2 timer, er opdelt således :
Puls - løb/gang intervaltræning eller lidt længere distancer ( 3-5 km)
Power - styrketræning med egen krop
Play - her spilles på en lille bane med blød bold. Der er ingen kropskontakt. Pulsen er høj, der er sammenspil med flotte detaljer, god stemning og mange grin.

- Det er nu 5. sæson vi nu er i gang med.. Vi har ca 35 deltagere med stor aldersspredning og der er en god blanding af mænd og kvinder – udtaler Torben Jensen som er en af kræfterne bag foreningen Haslev Håndboldfitness.

Kom bare og vær med selvom du ikke har prøvet noget lignende, eller kom hvis du har spillet bold men måske er blevet lidt slidt i kroppen. De 3 første gange er gratis, så der er mulighed for at prøve inden man meldes ind i foreningen.
For yderligere information eller spørgsmål kontakt Torben Jensen 23 38 30 35

Træning :
Haslev Håndboldfitness træner onsdag fra kl. 17-19 og lørdag fra kl. 9-11 på Vibeengskolen i Haslev. Efter hver træning sluttes der af med en kop kaffe/te inden badet.© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.