Solhavecenteret - det værste mareridt

Mandag 9. december 2019 kl. 10:17

Solhavecenteret  - det værste mareridt
Indlæg af:
Tina Lyby Møller
Søndergade 27
Karise


Førslev centeret i Haslev skulle lukke og visitationen fra kommunen sagde at min mor kunne blive passet alle steder og vi var så heldige „ troede vi” at min mor kunne flytte til Solhavecenteret i Karise, men her er alle menneskeliv ikke noget værd.

Min mor er hjerneskadet og kan intet selv og har ikke noget sprog.

Det skulle vise sig at bliver det værste mareridt, inden min mor flyttede ind fredag d. 30-11-2018 havde de besluttet sig for at de ikke vil give min mor mad på den måde hun fik på, vi blev mødt med så stor modstand og manglende forståelse lige fra starten, allerede da vi kom lørdag d. 1-12-2018 havde min mor ikke fået sine piller eller morgenmad eller frokost, dette er sket flere gange at min mor ikke får den hjælp hun har brug for, jeg er kommet kl 20 om aften hvor hun heller ikke har fået mad, drikke og piller, min mor har epilepsi så hun sad hver gang og begyndte at spænde op i kroppen.

Min mor får sin drikke fortykket, men de hældte flydende mad og drikke på en tudekop i hende. Jeg måtte tage mange af måltiderne selv for at passe på min mor og må stadig dette.

Jeg blev mødt her med at blive overfuset af et personal der mente at min mor skulle have en sonde, de har aldrig givet min mor en chance, denne sonde er blevet afvist af lægen på sygehuset, så nu gør de alt for at ødelægge min mor, de gør skade på min mor, det er så stort omsorgssvigt det min mor er udsat for her.

Min mor er blevet lagt for åben vindue til natten og fik lungebetændelse, her blev der bestilt lægebesøg men en eller anden afbestilte dette læge besøg og jeg måtte igen sørger for at min mor fik hjælp.

Min mors tænder har de heller ikke børstede, dette har jeg gjort opmærksom på flere gange, tandlæge besøg er der ikke sørget for selvom jeg har gjort opmærksom på dette siden forår og min mor sidder med store smerter i tænder og mund, først i august da tandlægen er på solhavecenteret er der en der for hende til at se på min mor og det ser ikke godt ud.

Min mor kommer til Regions tandlægen d.25-9-2019, min mor skal på sygehuset og have ordnet tænderne, men de sundhedspapir der bliver udleveret her til personalet bliver aldrig sendt retur, for personalet/ leder vil heller have en sonde på min mor, dette opdager jeg først d. 27-11-2019 da jeg ringer for at rykke.

Jeg oplyser Lederen om dette men hun fast holder at der er sendt det der skulle, jeg må selv få nye til sendt og aflever til lederen.

Jeg har flere gange set hvordan andre ældre mennesker ikke får den hjælp til deres mad de har brug for og bare bliver overladt til sig selv.

At dette kan få lov til at sket på solhavecenteret kan jeg ikke forstår uden nogle griber ind.

Hvem har ansvaret her ???
Hvem er det der skal sørger for at tingene bliver overholdt ???
Hvorfor er der ingen der gør noget ???

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.