Novellekonkurrence for unge mellem 12 og 25 år

Torsdag 12. december 2019 kl. 08:44

Novellekonkurrence for unge mellem 12 og 25 år
Teamet bag bogmessen i Haslev, fra venstre: Morten Kok, Anne-Grethe Rosted, Annette Vestergaard, Natasja Lieblein Ulrich, Hans-Willy Bautz, Rikke Thorkenholdt Hammer og Martin Prüsse Hansen. (Privatfoto)

I forbindelse med bibliotekets workshops og bogmessen på Haslev Bibliotek, der finder sted den 1. februar 2020, udskrives der to novellekonkurrencer.

Der vil være en konkurrence for 12 til 15-årige og en for 16 til 25-årige.
For begge konkurrencer gælder det, at en novelle maksimum må fylde fem computerskrevne A4-sider og at sproget skal være dansk. Man er ikke bundet af et bestemt emne, så det er altså om at lade fantasien råde og så skrive løs.

Et print af novellen kan afleveres på bibliotekerne i Haslev eller Faxe eller sendes som vedhæftet fil til nalu@faxekommune.dk. Det er vigtigt, at man husker at skrive navn, alder og kontaktoplysninger i dokumentet.

Der er frist for aflevering af novellerne den 3. januar 2020, kl. 12.00. Vinderne får besked den 27. januar 2020 og offentliggøres på bogmessen på Haslev Bibliotek. Det er teamet af bibliotekarer og en forfatter, der står bag bogmessen, der vil bedømme de indsendte noveller.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.