Ny slagter og slagtermester i Meny i Faxe

Mandag 9. december 2019 kl. 13:33

Ny slagter og slagtermester i Meny i Faxe
Hele holdet i slagterafdelingen. Fra venstre Tina Hagen, delicatesse, Marianne Jacobsen, delicatesse, Christian Nymann, slagter og Mia Kristiansen, slagtermester

Når man handler hos slagteren hos Meny i Faxe, vil man møde to nye ansigter - en ny slagtermester og en ny slagter.

Den nye slagtermester, der tiltrådte den 1. december, er 40-årige Mia Kristiansen der bor i Herfølge sammen sin mand og deres tre børn. Hun har blandt andet arbejdet i Superbrugsen og Føtex.

Samtidig er Christian Nymann, der er 49 år gammel, blevet ansat som slagter. Han bor i Vallø og har arbejdet i Superbrugsen og i Føtex og Bilka. Mia og Christian har kendt hinanden i 20 år, og har arbejdet sammen en del år.

De glæder sig begge til at lære kunderne i Meny i Faxe at kende, og fortæller at de fremover vil satse stort på gode hjemmelavede færdigretter - færdigretter til familien, til den enlige og den ældre.

Derudover vil slagterafdelingen i Meny fremover have mange flere hjemmelavede produkter og kød i alle prisklasser.

- Og så håber vi at kunderne vil komme til os med gode ideer og fortælle deres mening om slagterafdelingen - ligesom vi selvfølgelig står til rådigned med råd og vejledning, fortæller Mia Kristiansen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.