Julestue på Det Gamle Seminarium på søndag

Mandag 9. december 2019 kl. 14:33

Julestue på Det Gamle Seminarium på søndag
Kulturgruppens julestue afholdes i den smukke sal - Kultunariet

Julestue på Det Gamle Seminarium på søndag
Her snydes der ikke - der kan købes ægte hjemmelavede æbleskiver
Haslev: På søndag den 15. december vil Kulturgruppen, traditionen tro, byde alle velkommen til julehygge på Kultunariet.

Hvis du ikke allerede er i julestemning, så tilbyder kulturgruppen en rigtig hyggelig mulighed for at du kan komme det - og tag familie og venner med så også de kan komme i julestemning.

- Vi starter kl. 13, hvor der er åbent i alle de spændende boder, hvor lokale designere og kunsthåndværkere udstiller og sælger lækre unika produkter. Alt fra guld- og sølvsmykker, betonkunst, til illustrationer. Her kan du inspireres til skønne unikke julegaver. Du kan også selv få lov at være kreativ og lave papirklip og engle mm. af genbrugsmaterialer, fortæller Pernille Teglgaaard Pedersen fra Kulturgruppen.

Kl. 13.30 synger Sofies kor julen ind med en lille koncert. Julestuen holder åbent til kl. 17, og der vil være mulighed for at købe lækre hjemmelavede æbleskiver og god hvid gløgg til absolut rimelige priser.

Kulturgruppen glæder sig til endnu en stemningsfuld eftermiddag i de smukke rammer på det Gamle Seminarium.

Se mere om arrangementet på Haslev Kulturgruppes facebookside. Det er gratis at deltage og arrangementet er støttet af Faxe kommune.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.