Ny krimi af Haslev-forfatteren Hans-Willy Bautz

Tirsdag 19. november 2019 kl. 13:44

Ny krimi af Haslev-forfatteren Hans-Willy Bautz
Hans-Willy Bautz med sin nyeste krimi „Den sicilianske forbindelse“ (Privatfoto)

Så er haslevforfatteren Hans-Willy Bautz’ tredje krimi på vej ud til boghandlernes hylder.

Den har titlen „Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland.”

Forlagsredaktør Jens Eichler Lorenzen, Forlaget mellemgaard, udtaler om krimien:
- Jeg har været mægtig godt underholdt, for det er en både spændende og charmerende krimi. Forfatteren er god til at skrue et plot sammen, og man følger med spænding udviklingen af sagen.

Videre er forlagsredaktøren begejstret for, at Hans-Willy Bautz i romanen har valgt organtransplantation i kombination med flygtningekrisen, for på den måde får bogen også en samfundsmæssig aktualitet.

- Det humanistiske budskab om menneskeværdighed er også godt og vigtigt i disse tider, siger Jens Eichler Lorenzen. Han synes også, at karaktererne er godt tegnet; ikke alene af de to helte, men også af bipersonerne. Ydermere finder han, at forfatteren er en mester i at skildre miljøer, og i bogen har man fornøjelsen af Sicilien og Tyskland, så den kan bruges som inspirationsbog på turistrejser.

Kortfattet drejer handlingen sig om, at der i og ved byen Uetze ved Hannover i Tyskland bliver fundet tre mænd, som er dræbt med skud gennem øjne og mund. Mafiamord?

Sammen med sin kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, og i et samarbejde med det tyske politi, efterforsker den dansk-tyske journalist Michael Bech mordene. De kommer på sporet af illegal organhandel med forbindelse til Sicilien, hvor Bech på øen kommer i kontakt med flygtninge, som udnyttes på det groveste.

I forbindelse med sin research bringer journalisten sig selv i livsfare. Det handler om mange penge, hvor menneskeliv og menneskeværdighed ikke har nogen betydning.

Med blandingen af fakta og fiktion, historie, gastronomi og turisme sammen med en portion kærlighed og erotik er „Den sicilianske forbindelse“ en interessant og spændende bog for krimifans og alle dem, der holder af Tyskland og Italien.

„Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“. 488 sider. Forlaget mellemgaard. ISBN 978-87-7218-654-2.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.