Faxe Frivilligråd: Tre fluer med ét smæk...

Mandag 11. november 2019 kl. 10:33

Faxe Frivilligråd: Tre fluer med ét smæk...
Jytte Madsen fortæller om sit engagement i frivilligt arbejde
Frivilligt arbejde: Mandag den 18. november på Oasen, Grøndalsvej 8 i Haslev, slår Faxe Frivilligråd tre fluer med ét smæk.

Denne eftermiddag og aften byder både på minikursus, repræsentatskabsmøde og indlæg ved Frivilligprisens modtager Jytte Madsen.

Frivilligrådet i Faxe kommune inviterer alle foreninger,der udfører frivilligt socialt arbejde i kommunen til repræsentantskabsmøde mandag den 18. november kl. 19.00 på Oasen, Grøndalsvej 8, Haslev.

Kom og hør mere om Frivilligrådets opgaver og hvilke spændende tiltag, der arbejdes på i 2020, og husk at man også har mulighed for at give sit input til, hvad der skal være af fokusområder for Frivilligrådets arbejde.

Aftenens program byder både på valg til Frivilligrådets bestyrelse, tid til debat og hyggeligt samvær. Frivilligrådet er vært for kaffe/the og kage.

Efter repræsentantskabsmødet vil tidligere byråds- og folketingsmedlem og modtager af Faxe Kommunes Frivilligpris 2019 Jytte Madsen fortælle om hendes eget engagement i det frivillige arbejde.

Minikursus
Mini kursus i § 18 og § 79 puljerne. Allerede kl. 17.00 til 18.15 inviteres til mini kursus i kriterierne for ansøgning til disse puljer i 2020.

Hvis man ønsker at blive efter kurset og deltage i repræsentantskabsmødet inviterer Frivilligrådet på en lille bid mad og noget at drikke.

Tilmelding til kursus og spisning skal ske inden den 14. november til Carsten Risager på cari@faxekommune.dk.

- Vi håber at mange vil afse tid til at deltage, så vi kan få en god faglig debat og ikke mindst en hyggelig eftermiddag/aften med et godt indhold, siger formanden Kjeld Folke.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.