Børnekoncert i Hylleholt Kirke på lørdag

Mandag 21. oktober 2019 kl. 14:27

Børnekoncert i Hylleholt Kirke på lørdag
Anja Præst og Maren Hallberg opfører „Den lille Sjæl”

Faxe Ladeplads: Lørdag den 26. oktober kl. 16.00 opføres børnekoncerten „Den lille sjæl” med Anja Præst og Maren Hallberg i Hylleholt Kirke.

Anja Præst Mikkelsen (klarinet, basklarinet og sang) og Maren Hallberg Larsen (harmonika og sang) har stor erfaring i at formidle musik i børnehøjde. De har bl.a. begge spillet et utal af koncerter under Levende Musik i Skolen. De er begge uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium - folkemusiklinien.

„Den lille sjæl” ønsker at lære sig selv bedre at kende, og derfor begiver den sig ud på en eventyrlig rejse til Følelsernes øhav. Her møder den en dreng, og sammen besøger de Glædens ø, Sorgens ø og Vredens ø. Den lille sjæl erkender, at livet er en lang rejse i Følelsernes øhav, og at Gud og drengens venskab hjælper den på denne rejse.

Musikken formidler de store følelser - sorg, glæde, vrede, vildskab, og børnene bliver inddraget ved at spille med på vandfløjter, tordenplade og klap
.
Musikforestillingen inviterer tilskuerne til at forholde sig til emner som Gud, følelser og sjælen.

Det er helt gratis at overvære koncerten, men der samles ind til kirkens julehjælp.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.