En aften i duftens tegn

Tirsdag 15. oktober 2019 kl. 10:01

En aften i duftens tegn
Heidie Kosiara

Torsdag den 31. oktober kl. 19.00 kommer Heidie Kosiara på besøg i Café Den Gamle Stue, Shoppen, Vemmetoftevej 2a, 4653 Karise til en spændende aften i duftens tegn.

Hedie Kosiara er i dag uddannet kinesiolog, og arbejder med mange former for energiarbejde med særligt sensitive som sit speciale.

Hun har en stor passion for æteriske olier og deres indvirkning på vores følelsesmæssige trivsel. På den baggrund er hun forfatter til bogen Duft dig glad med æteriske olier.

På aftenen vil hun fortælle, hvordan æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe mere glæde i din hverdag.

I følge Heidie Kosiara er det nemlig muligt at dufte sig glad, selvom årsagerne til manglende glæde kan være mange. Det kan skyldes manglende søvn, manglende energi, frustrationer eller afmagt. Men med æteriske olier kan man vække den indre glæde. Der findes olier, der skaber indre ro, styrker dit selvværd, hjælper dig til at sove dybere eller motiverer og åbner op for kreativiteten. Hver sin olie - hver sin virkning og sin indgangsvinkel til mere glæde.

Tilmelding til aftenen på tlf. 56 71 00 67 inden den 28. oktober. Der tages entré.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.