Mesterskaber til Stevns Motorklub

Fredag 11. oktober 2019 kl. 10:00

Mesterskaber til Stevns Motorklub
Fra venstre: Ole Skov vejsportsudvalget, Henrik Møller Nielsen formand for DASU,Erik Molnit, Ivan Jensen, Michael Andersen Holbæk (Sølvmedalje) og Jørgen Jensen

Sport: Selv om Stevns Motorklub er blandt landets mindste motorklubber kan den godt gøre sig flot gældende på landsplan.

Efter at have kørt seks afdelinger (Vordingborg-Faxe-Djursland -Århus-Thisted og Hillerød) vandt Ivan Jensen (Faxe) og Erik Molnit (Faxe Ladeplads) Danmarksmesterskabet i bilorienteringsløb. Det er 3. gang på 22 år at Ivan og Erik vinder Danmarksmesterskabet.

Peter Hansen (Rødvig) og hans datter Winnie har vundet Sjællandsmesterskabet i klubrally for 6. gang.

Winnie er opvokset med benzin i blodet. Samtidig med at hun kører sammen med sin far er hun også codriver for nogle af landets bedste rallykørere til DM-rally.
For nogle år siden syntes hun at det gik for langsomt, så hun overtog rattet og kørte hurtigere end sin far.

Stevns motorklub har haft flere store arrangementer i 2019 :
Stevnsprøverne i Klubrally og kalkprøverne som blev kørt i Boesdals kalkbrud. De har også afholdt en afdeling af Nordisk og Dansk mesterskab i bilorienteringsløb sammen med motorklubben i Borup ved Ringsted.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.