Spøgelser, skattejagt og eventyr på Gisselfeld

Tirsdag 8. oktober 2019 kl. 08:00

Spøgelser, skattejagt og eventyr på Gisselfeld
Efterårsferie: Der sker meget for både voksne og børn i Gisselfelds evenyrlige park og i Orangeriet i efterårsferien.

Gisselfelds slot og park bliver hjemsøgt af uhyggelige spøgelser og væmmelig kryb. Dybt under slottet ligger den mørke, fugtige og uhyggelige kælder, hvor spøgelser og ånder holder til. Spindelsvæv, flagermus og edderkopper kravler over alt, og pludselig kommer spøgelser til syne i mørket og løber måske efter netop dig – et sandt uhygge-kabinet - tør du at gå ned af de mørke gange alene?

Hvis du tør, så er det fra mandag den 14. til og med fredag den 18. oktober klokken 10.00 - 15.30, du kan opleve ”Uhygge i Slotskælderen”.

Skattejagt i parken
Hver dag i ferien kan man også vælge mellem flere forskellige skattejagter i parken. ”Find Razmus” en hitte-leg for børn med voksne, der er klar til at gå på opdagelse i parken samt familieskattejagten ”i H.C. Andersens fodspor”. Rundt i parken, bag de store træer, gemmer der sig spørgsmål om eventyr. Gæt med og få del i guldskatten.
Du kan også komme og høre med når eventyrbogen åbnes, og der læses højt for børn og barnlige sjæle – kl. 12 og 14 i weekenderne.

Græskarværkstedet holder åbent hver dag, hvor man kan købe og skære sin egen græskarlygte, som kan tages med hjem og bringe (u)hygge i din egen have.
Nattergalen, Paradehusets te-salon, er fuld af sydlandsk stemning. Her serveres lunt og godt til store og små.

Man kan se programmet og læse mere på www.gisselfeld-kloster.dk og www.paradehuset.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.