50 år hos Brdr. Christensen

Mandag 7. oktober 2019 kl. 10:33

50 år hos Brdr. Christensen
Kristian Pedersen (t.v.) og Jørgen Poulsen foran Brd. Christensen

Haslev: Fredag morgen var medarbejderne hos Brdr. Christensen i Skuderløse ved Haslev samlet til lidt mere end almindelig fredags-morgenmad.

Jørgen Poulsen, der i sommers kunne fejre sit 50 års jubilæum i virksomheden, er på den baggrund blevet tildelt Den Kongelige Belønningsmedalje. Med flaget til tops og kagen klar blev den fine medalje overrakt Jørgen Poulsen af hans chef Kristian Pedersen.

Jørgen Poulsen startede som 15-årig hos Brd. Christensen som ufaglært medarbejder. Han fandt aldrig tiden til at komme i lære, for der var travlt dengang - og det er der stadig.

Alligevel er han i dag den medarbejder, der mestrer de fleste funktioner i montagen. Og med sin store viden er han en værdifuld medarbejder og kollega.
At han er vellidt er tydeligt, for alle kollegaerne var henne og ønske tillykke, trykke hånd og beundre medaljen.

Jørgen Poulsen selv tog det alt sammen helt roligt. Det virkede ikke som om, det var noget der kunne vælte ham af pinden - eller for den sags skyld af den cykel, han bruger frem og tilbage på arbejdet hver dag. Jørgen Poulsen bor nemlig i cykel-afstand fra sin arbejdsplads, og er i øvrigt født og opvokset på samme egn.

Fredag aften blev hæderen fejret sammen med Jørgen Poulsens hustru og et vennepar med en Stig Rossen-koncert i Ringsted.

Nu venter snarest en til til København, hvor Jørgen Poulsen skal ind og takke Dronningen til den offentlige audiens.

-bic


Den Kongelige Belønningsmedalje

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.