Familiehøstgudstjeneste i Førslev og sjov i Troelstrup

Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 09:00

Familiehøstgudstjeneste i Førslev og sjov i Troelstrup
Førslev: Der er Familiehøstgudstjeneste i Førslev Kirke den 6. oktober kl. 10.30 - børneklubbens høstfest på Troelstrupgård og gensyn fra Fedlejren.

Førslev, Teestrup og Bråby sogne har efter sidste års succes valgt at slå alle gode kræfter sammen og lave en fælles høstgudstjeneste. Det bliver en børnevenlig gudstjeneste, og alle børn indbydes til at bære blomster, frugt og grønt ind i kirken, så man sammen kan glæde sig over høsten.

Efter gudstjenesten inviteres der på frokost i præstegårdsladen. Her vil Førslev menighedsråd aflægge årsberetning, og der bliver lejlighed til tale om tiden, der ligger foran os, og hvordan man ønsker at præge udviklingen.

For børn og barnlige sjæle - ikke mindst alle sommerens FEDlejr-deltagere - inviterer Kirkens Børneklubber i Haslev samtidig til høstfest på Troelstrupgård med forskellige aktiviteter: bortlodning af frugt og grønt, rundbold, bålslik, guldgravning, keglespil m.m.

Der kan købes sandwich, øl og vand til små priser.

Her starter man kl. 12 og eftermiddagen slutter ved 14.30 tiden med varme æbleskiver, kaffe/the og saftevand.

Alle er velkomne uanset alder.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.