Flæskesteg til alle og politikere på arbejde i Paraplyen

Mandag 23. september 2019 kl. 08:13

Flæskesteg til alle og politikere på arbejde i Paraplyen
Også i år giver Nellie Bradsted en hånd med i Paraplyen og hun får følgeskab af to andre byrådsmedlemmer

Haslev Kulturnat: Ingen kulturnat uden flæskesteg og festlig musik på Café Paraplyen i Vestergade.

På Café Paraplyen får du på Kulturnatten serveret byens bedste flæskesteg med tilbehør og du kan også møde nogle skønne mennesker, for hvem værdigrundlaget om kærlighed og rummelighed ikke blot er ord og tomme floskler, - men levende virkelighed blandt både brugere og de mange frivillige.

- Fra kl. 18.00 serveres der saftig flæskesteg med kartofler, rødkål og hjemmelavet agurkesalat - og vi har købt ind i rigelige mængder, fortæller Paraplyens leder Anette Hougaard.

Som dessert serveres 2 stk. dessertpandekager med is og ’sauce’. Altsammen særdeles billigt.

Politikere på arbejde

Igen i år har Café Paraplyen inviteret medlemmer af byrådet til at give en hånd med denne aften.

Kulturnatten er nemlig også ’Frivillig Fredag’ og politikerne har denne aften mulighed for at slå sig løs som frivillige i Café Paraplyen, og Anette Hougaard håber at de har lyst til at være med til at svinge grydeskeerne, vaske op eller en af de mange andre opgaver, der normalt varetages af Paraplyens trofaste frivillige medarbejdere.

Og mon ikke også de er til at slå for en snak, hvis du kommer forbi og har noget på hjertet?

I skrivende stund har tre politikere meldt deres ankomst, nemlig Christina Birkemose fra Socialdemokratiet og Nellie Bradsted og Dorthe Adelsbech fra Venstre.

Udstilling

Paraplyen byder også på en udstilling. KFUMs Sociale Arbejde, som Paraplyen er en del af, har nemlig fået lavet en række fotoportrætter at udsatte borgere.
Meget flotte, og tankevækkende, portrætter, der fortæller at vi ikke alle har haft det liv som vi engang troede vi ville få.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.