Haslev Kulturnat - nu på fredag

Tirsdag 24. september 2019 kl. 10:01

Haslev Kulturnat - nu på fredag
Mek Pek and the Debitors

Haslev Kulturnat - nu på fredag
Søren Poppe underholder
Haslev Kulturnat: En time ekstra bliver det til i år, for allerede kl. 17.00 går det løs med kulturnatten - og det hele starter med uddeling af årets Handicappris.

Sidste år var det Servicehunde til Handicappede der modtog den fornemme pris. Eller rettere så var det Mette Stærk Henriksen og Lise Lotte Christensen der modtog Handicapprisen.

Mette er formand for Servicehunde til handicappede mens Lise Lotte er stifter og chefinstruktør. De stammer begge fra Faxe og bor her i området. Med prisen fulgte 5.000 kr. som de to kvinder straks gav videre til Servicehunde til Handicappede.

Umiddelbart efter uddeling af Handicapprisen åbner formanden for Plan- og Kulturudvalget, René Tuekær fra Borgerlisten (L) Haslev Kulturnat - og det foregår altsammen foran biblioteket.

Søren Poppe underholder

Umiddelbart efter overrækkelsen af Handicapprisen og René Tuekærs åbningstale, er der traditionen tro underholdning foran biblioteket.

I år er det Søren Poppe der står for det musikalske indslag, og han blev for alvor kendt fra gruppen Rollo & King

I 2001 vandt de Dansk Melodi Grand Prix med sangen „Der står et billede af dig på mit bord” sammen med Signe Svendsen. Ved Eurovision Song Contest 2001 kom den engelske version af sangen „Never Ever Let You” på en fornem andenplads.

I 2002 sang Søren Poppe fodbold-duetten med Sofie Lassen-Kahlke „Danmarks Drenge” til VM i Sydkorea.

Efterfølgende var der flere udgivelser - og så en længere pause i musikken - men til Kulturnatten er Søren Poppe klar til at fyre den af.

Mek Pek and the Debitors

På Haslev Bibliotek er der koncert med Mek Pek and the Debitors kl. 19.30.
Mek Pek har i mange år haft en stor kærlighed til 50’er rock’n’roll hvilket mange har oplevet til koncerterne med stjernernes fritidsband - Hound Dog Allstars.

I 1994 udsendte han også en CD under navnet Mek & Pek’a’billies. På Cd’en finder man mange af 80’ernes diskohits, arrangeret i Rock’a’billy versioner.

I dag tager Mek Pek ud med sin rock’n’roll trio (bas, trommer guitar) og leverer et show med humor, gang i’en og hits fra dengang, suppleret med et par af sine egne legendariske hits, så som Pigen & Trompeten, Ska’ Beat m. fl.

Se meget mere i Haslev-Faxe Posten


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.