Tre inspirerende foredrag med Haveselskabet

Tirsdag 24. september 2019 kl. 08:54

Tre inspirerende foredrag med Haveselskabet
Tre interessante foredrag med Henrik Larsen, Bente Yde Enert og Poul Petersen

I efteråret holder Haveselskabet Faxe-Stevns 3 lærerige foredrag på Haslev Bibliotek.

Det første afholdes torsdag den 3. oktober kl. 19.00. Poul Petersen, Danmarks førende specialist i udvikling og formering af græsser, kommer og fortælle om blandt andet Piet Oudolf beplantning af New York High Line.

Poul Petersen ejer en meget spændende planteskole - Overdam Planteskole - i Nordsjælland der har masser af showhaver. Poul tager et lille sortiment med til Haslev.

Det næste foredrag er ugen efter, altså den 10. oktober klokken 19.00, hvor Henrik Lange fortæller om Det grønne New York, for byen er også kendt for sine parker. Et af de største turistmål er High Line, en nedlagt højbane som er forvandlet til en laaang have. Foredraget er ikke en botanisk gennemgang, men en eventyrlig rejse i ord og billeder.

4. november klokken 19.00 er der fest i Haveselskabet - foredraget handler i hvert fald om fest. Om englændernes store interesse for flowershows.

Bente Yde Enert, giver deltagerne en tour de force gennem de berømte engelske haveshows.

- Mød op i din storblomstrede kjole, stråhat m.m. så byder vi på en engelsk forfriskning, lyder opfordringen fra Keld Schejbel, Haveselskabet Faxe-Stevns.

Alle er velkomne. Der tages entre.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.