Henrik Engelbrecht kommer til Vemmetofte

Onsdag 25. september 2019 kl. 11:12

Henrik Engelbrecht kommer til Vemmetofte
Henrik Engelbrecht er fortælleren over alle i dansk musik, skrev Berlingske Tidende

God erstatning: Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet...

Naturligvis var det en stor skuffelse for de mange, der havde købt billetter til Faxe Kunst-og Musikforenings aften med Anne-Margrethe Dahl og Frans Rasmussen mandag d. 7. oktober kl. 20 på Vemmetofte Kloster, at ægteparret måtte aflyse på grund af sygdom.

Men nu melder formand Hans Krarup, at han har fundet en rigtig fin afløser til aftenen, der genre- og kvalitetsmæssigt kommer tæt på det oprindelige emne:

Tivolis tidligere musikchef, operaredaktør på DR P2 ,kunstnerisk rådgiver for Det Kongelige Teater, forfatter m.m. Henrik Engelbrecht holder foredrag, understøttet af lyd og billeder, med titlen „Med H.C. Andersen i operaen”.

Han har skrevet og for nylig udgivet bogen „Hjertet brast i toner” om samme emne. I Berlingske Tidende skrev Søren Schauser herefter: „Henrik Engelbrecht er fortælleren over alle i dansk musik... i en helt ny genre mellem det fine og det folkelige.” Og Gregers Dirckink-Holmfeld skrev: „Henrik Engelbrecht er et fænomen i dansk musikliv”.

Der er altså lagt op til en dejlig aften i Fruerstuen på Vemmetofte Kloster, hvor der traditionen tro bydes på en forfriskning i spisesalen i pausen.

Der er i skrivende stund endnu ikke helt udsolgt til aftenen. Billetter fås ved at gå ind på hjemmesiden www.faxekunstogmusik.dk. Klik herefter på ”KØB BILLET”.

Indgang til foredraget er i forreste portåbning, og døren åbnes kl. 19.15. Adressen er Klostervej 3, 4640 Faxe.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.