Legens Dag - et brag af en eftermiddag

Søndag 1. september 2019 kl. 10:10

Legens Dag - et brag af en eftermiddag
Legens Dag - et brag af en eftermiddag
Haslev: Når FDF Familie for 8. gang inviterer til Legens Dag lørdag den 7. september bliver det et brag af en formiddag, lover FDF.

Hvis du kan lide at lege, at blive udfordret, kan lide bål, hygge og et godt fællesskab, så kig indenfor hos FDF på Bregentvedvej 42 lørdag den 7. september mellem kl 10 og 12.

Grunden omkring F-Huset vil summe af masser af aktiviteter, hvor alle, store som små, yngre som ældre, kan udfolde deres indre legebarn i selskab med andre børn og barnlige sjæle - og så er det ganske gratis at være med.

Legens Dag er et åbent arrangement for alle børnefamilier, og dagen er velegnet til at se hvad man laver i FDF Haslev, for alle dagens mange aktiviteter, er inspireret af helt almindelige FDF-aktiviteter.

På kredsens facebook side FDF Haslev, kan man følge livet i FDF Haslev - og man kan tilmelde sig Legens Dag lørdag den 7. september, hvis man har lyst til at lege med, eller bare kigge forbi.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.