Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag

Tirsdag 20. august 2019 kl. 10:22

Åbne Atelierdøre nu på lørdag og søndag
Faxe og Stevns: For 24 år siden var der en lille gruppe kunstnere på Stevns og i Faxe, der begyndte at holde åbne døre.

Det blev så stor en succes, at det er fortsat lige siden. Enkelte kunstnere fra starten er stadig med og til stadighed kommer ny til.

Som nogen ved er det en censureret gruppe, hvilket har den positive effekt, at gruppen er kendt i kunstkredse som leverandører af kvalitetskunst.

Der er hvert år en strøm af kunst­interesserede besøgende fra nær og fjern. Mange bruger lejligheden til at tage et weekendophold i sommerhus, bed and breakfast eller hos venner.

Der udbydes en stor diversitet, som spænder fra billedkunst, keramik, skulptur, pileflet, filtkunst til vævning og tekstil. Man kan orientere sig i kataloget, der ligger til afhentning flere steder i regionen, bl.a. på bibliotekerne og naturligvis hos kunstnerne. Desuden kan det downloades fra www.aabneatelierdoere.dk.

Så den 24. og 25. august kl. 10-17 står 35 kunstnere klar til at tage imod, vise og fortælle om deres kunst, om ideerne, processerne og de færdige værker.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.