Vi giver ikke op...

Torsdag 25. juli 2019 kl. 10:57

Vi giver ikke op...
Faxe Ladeplads: Vi giver ikke op! Sådan lyder det fra fotogruppenj heroldwolterherold.dk

Hele sidste badesæson blev 3 grønne plastikstole, der var skænket af fotogruppen heroldwolterherold.dk, flittigt brugt af badegæsterne ved Flagstangen i Faxe Ladeplads.

- Der blev passet godt på dem, og vi fik mange positive bemærkninger. Stolene har været i vinterhi og det var med stor glæde vi satte dem ned til denne sæson, fortæller Aksel Wolter, og fortsætter:

- Efter en uge fandt vi resterne af den første stol nedsmeltet i resterne af et bål. 4 uger senere er den anden stol forsvundet!! Men vi giver ikke op!!

Fotogruppen tror stadigvæk på det gode i mennesket og gode hverdagshistorier, så den ensomme grønne stol har fået selskab af 2 hvide, så alle badegæster igen har adgang til 3 stole til fri afbenyttelse, når de er i nærheden af rampen og den nye meget benyttede badebro. Gode samtaler og hyggeligt samvær kan fortsætte på bro og stole...

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.