Tureby Loppemarked afholdes for 8. gang

Mandag 12. august 2019 kl. 15:37

Tureby Loppemarked afholdes for 8. gang
Tureby Loppemarked afholdes for 8. gang
For 8. år i træk afholdes Tureby Loppemarked i forbindelse med den årlige fugleskydning og byfest i Tureby og Algestrup.

Loppemarkedet foregår lørdag den 17. august fra kl. 9 til 14 i skolegården, parkeringspladsen og det omliggende område ved Alkestrupskolen, Byvej 31, Tureby.
Samme dag afholdes den traditionsrige fugleskydning og byfest og der er derfor sat festtelt op på pladsen, hvor der fra morgenstunden kan købes morgenbrød og kaffe.

Senere åbner baren og grillen tændes op, så man behøver hverken gå sulten eller tørstig hjem. Der er naturligvis også adgang til gode toiletforhold.

- Markedet er et loppemarked i den helt traditionelle forstand, hvor alle stadeholderne har ryddet op i kælderen, på loftet, i køkkenskabene, på børneværelserne m.v. Siden loppemarkedet startede i 2012 har det været en succes med rigtigt mange besøgende og godt salg i boderne, fortæller Marie-Louise Lyster Andersen, formand for Landsbylauget Alkene, der er arrangører af både loppemarked, fugleskydning og byfest.

Nyd den hyggelig stemning, hvor både lokale og folk fra omegnen står på de i alt 62 stadepladser. Se mere om loppemarkedet på www.alkene.dk/loppemarked

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.