God vind fremover, Ivan Lilleng

Mandag 15. juli 2019 kl. 10:31

God vind fremover, Ivan Lilleng
Ivan Lilleng
Indlæg af:
Liberal Alliance i Faxe Kommune
ved næstformand Birger Holm Brøndberg.


Ivan Lilleng fra det Konservative Folkeparti har meddelt, at han ønsker at udtræde af Faxe byråd. Mange af os kan næsten ikke huske et byråd uden Ivan Lilleng har siddet der.

Ivan er tæt på at være en politisk institution i kommunen selvom det er et lidt fortærsket udtryk. Ivan har siddet i det nuværende Faxe Byråd siden 2005 og før da i det gamle Haslev kommunes byråd fra 2001-2005.

Det er derfor en særdeles erfaren lokalpolitiker, som nu har valgt at gå fra borde. I en tid hvor ungdommens drive, tæft for den nyeste udvikling, teknologi, globalisering etc. har en tendens til at stjæle hele billedet, kan god gammeldags praktisk erfaring og den værdi, der ligger i det ind i mellem føles som en lidt overset kvalitet. At have øje for og viden om historien har stor værdi, også i politik og netop det har Ivan demonstreret både som politisk kollega og i borgernes tjeneste som lokalpolitiker.

Den 2. September 2013 blev Liberal Alliance i Faxe stiftet som lokalforening. Den første lokalpolitiker, som på egen hånd rakte ud til os og bød os velkommen i det politiske landskab i Faxe var Ivan Lilleng. Du inviterede os inden for i dit private hjem for at hilse på os, tale om det politiske landskab i Faxe og række hånden ud til samarbejde. Det har vi aldrig glemt dig for.

Selvom LA ikke altid har været enige i alt som Ivan Lilleng har stået for politisk gennem tiden, har vi altid haft respekt for Ivan som politiker og som menneske.
Selvom om dygtige og kompetente kræfter står klar hos de Konservative til at overtage posten i byrådet efter Ivan Lilleng, bliver byrådet nok alligevel ikke helt det samme fremover i positiv forstand og sagt med respekt for Ivans indsats gennem årene.

God vind fremover til dig Ivan
De bedste hilsner fra Liberal Alliance Faxe

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.