Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center

Torsdag 11. juli 2019 kl. 13:16

Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
Dejlig sommerfest i Socialpædagogisk Center
Faxe: Igen i år blev der afholdt sommerfest for beboerne hos Socialpædagogisk Center Faxe, afdelingerne Rådhusvej og Hertelsvej.

Humøret og forventningen til dagens program var i top fra morgenstunden hvor der blev pyntet op i teltet, sat frem til loppemarked og i køkkenet blev der fremstillet lækre lagkager med hjerte og ånd.

Pattegrisen hang på spyd over varmen og sendte en svag duft afsted der pirrede ganen. Sommerfesten blev skudt i gang ved ankomsten af familie og venner, med lagkage og kaffe.

Der var undervejs mulighed for at gøre nogle fine fund i loppeboden og den blev flittigt besøgt. Der var også mulighed for at deltage i årets orienteringsløb, der blev gennemført i fin stil af de mange deltagere.

Undervejs skulle deltagerne blandt andet gætte den manglende tekst på Gasolins „Langebro” og male et maleri. Efter maden blev der budt op til dans, af musiker Keld, der fik sat gang i danserytmer, sang og godt humør. En skøn afslutning på en dejlig sommerfest.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.