Knud Romer besøger Litteraturcafeen

Søndag 24. marts 2019 kl. 10:45

Knud Romer besøger Litteraturcafeen
Knud Romer: Fredag den 29. marts kl. 19.30 er der mulighed for at opleve Knud Romer i Haslev.

Kirkens litteraturcafe har gennem de senere år haft et årligt fællesarrangement med Haslev Bibliotek. Denne gang foregår det i bibliotekets lokaler.

Knud Romer besøger Haslev med sin nyeste udgivelse, „Kort over Paradis”, som han selv kalder en omvendt dannelsesroman. Romanen viser vejen til helvede og tager os ind det totale illusionsbrud fra barndomslandet på Falster til 90’ernes glittede reklameverden med hurtige penge og kokain.

Vi møder bandeordenes mester. Det parisiske kloaksystem. Hemmelige biblioteker - og Knuds magiske, amerikanske ven, der vokser op på fronten af den kolde krig i Mellemøsten som søn af en CIA spion. Ingen når hjem. Knud Romer fortæller om romanen og dens tilblivelse.

Undervejs er der pause med traktement, inden det går videre med mulighed for spørgsmål og debat. Deltagelse koster 80 kr. Der har været billetter til salg online via bibliotekets hjemmeside. Disse billetter er udsolgt. Men det er stadig muligt at købe billet ved indgangen på aftenen - så længe der er ledige pladser.

Knud Romer er forfatter og uddannet i litteraturvidenskab. I 2006 fik han sin romandebut med „Den som blinker er bange for døden”, som han modtog en række priser for. Ud over forfatter-virksomhed har han arbejdet i reklamebranchen, virket som kommentator i DR2´s Smagsdommerne og haft sit eget radioprogram på Radio24syv.

Arrangementet er støttet af Forfattercentrum under Statens Kunstfond.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.