Vil du være politibetjent eller politikadet?

Torsdag 7. marts 2019 kl. 15:13

Vil du være politibetjent eller politikadet?
Politiaktion på Vinkældertorvet i Faxe

Informationsmøder: Sydsjællands og Lolland-Falster Politi holder i de kommende uger informationsmøder om jobbet som politibetjent og politikadet.

Forårets kampagne skydes i gang mandag den 18. marts på Slagelse Politistation, og der er planlagt følgende møder:

Mandag den 18. marts kl. 19.00-21.00, Slagelse Politistation.
Tirsdag den 19. marts kl. 19.00-21.00, Næstved Politistation.
Onsdag den 20. marts kl. 19.00-21.00, Vordingborg Politistation.
Mandag den 25. marts kl. 19.00-21.00, Nykøbing Falster Politistation.
Tirsdag den 26. marts kl. 19.00-21.00, Nakskov Politistation.

Politiet oplever stor lokal interesse for politiuddannelserne, efter at politiets grunduddannelse er blevet omlagt til en basisuddannelse på 2 år og 4 måneder (PBU), og der er indført en ny, spændende uddannelse som politikadet (PKA) på 6 måneder.

Politiets personalebehov er i disse år noget større end normalt, idet meget store årgange nærmer sig pensionen samtidig med, at der generelt er brug for flere politibetjente og politikadetter. Derfor er tidspunktet for at søge ind på en af politiets uddannelser særligt gunstigt, hvis du går med tanker om at blive politibetjent eller politikadet.

På de kommende informationsmøder vil politiet orientere om politiuddannelserne og de forskellige støttetiltag, de tilbyder unge, der ønsker en fremtid i politiet. F.eks. fortæller man om mentorordningen og politiets løbeklubber. Løbeklubberne har blandt andet bidraget til, at størstedelen af de nyansatte politibetjente har rødder i lokalsamfundet.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.