Gymnastikopvisning i Karise Airport

Mandag 11. marts 2019 kl. 14:02

Gymnastikopvisning i Karise Airport
Lørdag den 16. marts inviterer Karise Airlines dig med på en rejse fra Karise Airport!

A-hva’ - det er da ikke 1. april endnu? Det er selvfølgelig Karise Gym & Fitness, der igen er kreativ med et fængende tema til deres opvisning i Karise Hallen.

En rejse begynder og ender oftest i en lufthavn, og det er netop, hvad Karise Hallen denne dag er omdannet til. Efter parkering ankommer du til Terminal 1, går til Checkin og får et boardingpas. Efter Security Check går du til Gate 1 eller 2.

Mens du venter på afgang, kan du proviantere i Tax-Free og købe forfriskninger i Take-Off Bar. Når der meldes klar fra Kontroltårnet marcheres der op til afgang, og efter sikkerhedsinstruktion er rejsen i gang.

Foreningens hold har gjort deres bedste for at give publikum en underholdende oplevelse gennem hele eftermiddagen. Der krydres undervejs med spændende gæstehold fra DGI Storstrømmens Junior-rep Nord, samt Acro 25+ fra Rishøj Gymnastikforening.

Den Lille Bagedyst er bagekonkurrencen, hvor alle kan være med og vinde en præmie for den bedste kage, som afleveres i Tax-Free.

Dørene åbnes kl. 12.00 og der er afgang kl 12.45. Beregnet rejsetid: ca. 3½ time.

Vejret på destinationen: lunt, tørt og vindstille.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.