De vandt på Haslev Messen

Tirsdag 5. marts 2019 kl. 14:59

De vandt på Haslev Messen
Der blev solgt boller til fordel for Børnecancerfonden

De vandt på Haslev Messen
Publikum kårede No. 19 som den flotteste stand
Vindere: Masser af mennesker besøgte Haslev Messen forrige søndag. Der blev kigget og snakket - og købt mange af de gode tilbud fra byens forretningsdrivende - og nogle vandt.

Mesterbageren havde doneret 600 boller, som blev solgt af medlemmer af Team Rynkeby, og hele beløbet gik ubeskåret til Børnecancerfonden.

De mange der købte boller og støttede det gode formål, havde samtidig muligheden for at vinde et weekendophold for to i Nordtyskland. Det var happydays.nu og Haslev-Faxe Posten der havde sat præmien på højkant.

Den heldige vinder af miniferien blev indehaveren af nummer 503. Rette person kan afhente gevinsten i butik No 19.

Desuden blev nr. 26 og 257 udtrukket som vindere af gavekort til Haslev Handelstandsforening. Disse vindere har allerede hentet deres gevinster.

Irene Månsson vandt en stor påskekurv hos No 19 - og når vi nu er ved No 19, så blev det den stand der blev kåret som den flotteste stand af publikum. E. W. Andersen vandt to flasker vin.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.