Totalglas lukker men virksomheden består...

Torsdag 28. februar 2019 kl. 10:03

Totalglas lukker men virksomheden består...
Brian Hansen lukker forretningen på Kalkbrudsvej, men virksomheden lever i bedste velgående - eller faktisk bedre end nogensinde

Faxe: Nu er det slut. Totalglas på Kalkbrudsvej i Faxe lukker i dag, men glarmestervirksomheden bag Totalglas fortsætter for fuld styrke - eller faktisk større styrke end tidligere.

Brian Hansen, der ejer Totalglas, har nemlig overtaget glarmestervirksomheden F. Weien Svendsen i Brøndby, og dækker dermed næsten hele Sjælland, med hans nu 16 medarbejdere.

Årsagen til at forretningen på Kalkbrudsvej lukker, er at den ganske enkelt ikke er rentabel, men Brian Hansen, understreger at glarmesteren stadig kan levere indramninger og levere og montere glas af enhver slags - også lokalt i Faxe og omegn. Flere af Totalglas’ medarbejdere er fulgt med over i F. Weien Svendsen og kender derfor Faxe-området særdeles godt.

Privat bor Brian Hansen i Gannebro, og her kan man indlevere ting til f.eks. indramning og reparation efter aftale.

Totalglas/F. Weien Svendsen, som glarmestervirksomheden nu hedder, er leveringsdygtig i alt indenfor glas - energiruder, stænkplader, solafskærmninger, sikkerhedsglas, glas til bruseløsninger, lydglas, vinduer, døre, indramninger og også autoruder.

Læs mere på: fws-glas.dk

NY FORRETNING PÅ VEJ
Selv om Totalglas’ forretning lukker, kommer den ikke til at stå tom. Fine overtager lejemålet og vil fremover også sælge sko til kvinder.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.