Herold - Wolter - Herold udstiller i Rollosalen

Onsdag 27. februar 2019 kl. 09:02

Herold - Wolter - Herold udstiller i Rollosalen
Foto af Aksel Wolter

Herold - Wolter - Herold udstiller i Rollosalen
Foto af Aksel Wolter
De sidste år har „Hverdagsbilleder” været udstillet på Haslev Bibliotek. I år kan de for første gang ses i Rollosalen på biblioteket i Faxe.

Fotogruppen Herold - Wolter - Herold er tre personer og to generationer, der har fotograferet i flere årtier. Gruppen består af Stig Herold, Karise, Aksel Wolter, Faxe Ladeplads og Rasmus Herold, København.

De har forskellige udtryk, men en fælles glæde ved gennem fotografering at opleve hverdagens fortællinger. Gruppen debuterede i 2015. Den indfanger og fastholder øjeblikkets billeder gennem kameraet.

De ønsker, at give dig indre billeder og sætte en fortælling i gang. Gennem hverdagsbilleder deles øjeblikkets fortællinger med dig. Billederne viser verden, som de møder den her og nu, hvad enten der er tale om livets skygge- eller solside.

Der er fotos både fra Danmark og den store verden. Der er mulighed for at købe de udstillede værker. Og du kan også bestille en udstilling til din arbejdsplads, i forsamlingshuset eller andre steder.

Læs mere på: www.heroldwolterherold.dk
Udstillingen kan ses fra den 1. marts til den 29. marts i bibliotekets åbningstid.


© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.