Trille Band spiller i Huset i Faxe Ladeplads

Tirsdag 26. februar 2019 kl. 10:34

Trille Band spiller i Huset i Faxe Ladeplads
Trille Band spiller i Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads: Torsdag den 7. marts kl. 20 spiller Trille Band i Huset på Hovedgaden 40 i Faxe Ladeplads.

Det bliver en aften med et righoldigt repertoire af Trilles bedste sange. En koncert hvor man kan få lov til at synge med, at mindes, at glædes over noget musik, der bliver spillet alt for sjældent.

Mette Marckmann har siden 2014 været en værdig arvtager efter Trille og hun har samlet de bedste musikere som Trille spillede med.

Det er Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (piano) og Mads Winding (bas), de har alle spillet med Trille i 70’ og 80’erne og kender om nogen Trilles populære tekster og melodier.

Trille Band og Mette Marckmann lovede Trille at blive ved med at spille hendes sange og det kan publikum se og høre, når Mette Marckmann, Ole Fick, Øyvind Ougaard og Mads Winding spiller op til en aften med glæde og musik i Huset.

Billetter 225. Medlemmer refunderes 50/døren. Billetter købes hos Frederiks Villa, kontant betaling, Billet Telefonen 2337 0695 (ma-to 16-19) eller betal til MobilPay 354817

Resterende billetter sælges ved indgangen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.