Livsstilsmesse på Faxe Sundhedscenter

Tirsdag 26. februar 2019 kl. 10:33

Livsstilsmesse på Faxe Sundhedscenter
Birgitte Espenhein, leder af Faxe Sundhedscenter, håber mange vil kigge forbi den 16. marts

Lørdag den 16. marts er der Livsstilsmesse på Faxe Sundhedscenter mellem kl. 10 og 16.

Alle lokaler i Sundhedscenteret er udlejede, og alle aktører har noget med sundhed og velvære at gøre - på mange forskellige måder. Lørdag den 16. marts vil du kunne møde de fleste af dem, samt deltage i korte workshops gennem hele dagen.

I den flotte forhal og på gangen på 1. sal er der ikke mindre end 20 stande, hvor du kan møde de virksomheder der holder til på Faxe Sundhedscenter - lige fra frisøren, over sexologen til kostvejlederen.

Frisør Kåre Stigel har tre work­shops i løbet af dagen: „Nemt og lækkert hverdagshår” - „Årets konfirmand” og „Naturlig og nem makeup”.

Du kan også komme til work­shop hos Pernille Kruse. Det handler om sund kost - og hos Malene Schack Hansen kan du bl.a. høre om at komme smerter til livs gennem hypnose.

På Livsstilsmesser vil gæsterne kunne vinde mange flotte præmier, og skulle man blive sulten undervejs, så har Café Ådalen sammensat nogle lækre retter til næsten ingen penge.

På faxesundhedscenter.dk vil du kunne læse mere om Livsstilsmessen.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.