Vil du hjælpe med at samle ind for Kræftens Bekæmpelse

Tirsdag 26. februar 2019 kl. 08:44

Vil du hjælpe med at samle ind for Kræftens Bekæmpelse
Vi mangler mange indsamlere, siger Susanne Ulk, der er formand for Kræftens Bekæmpelse i Faxe Kommune

Hele kommunen: Hver tredje dansker får kræft. Hvert år får 200 borgere bosat i Faxe Kommune kræft - så mange er ramt af denne forfærdelige sygdom.

I Kræftens Bekæmpelse forskes der i sygdommen, men foreningen hjælper og støtter også mennesker med kræft - og deres familie.

Pengene til forskning og støtte, kommer blandt andet fra Kræftens Bekæmpelses årlige lands­indsamling - og den finder i år sted søndag den 7. april. Og her er der brug for dig.

Lokalformanden, Susanne Ulk, fortæller at det ikke står godt til lige nu med indsamlere. Rundt om i hele Faxe Kommune er der 185 ruter der helst skal besættes - men her og nu er kun en tredjedel af ruterne besat.

Derfor appellerer hun til alle om at stille op som indsamler den 7. april. Hvis man kan afse et par timer denne dag i Faxe, Faxe Ladeplads eller Karise, så ring til Susanne Ulk på 2763 4743.

Hvis du vil samle ind i Rønnede/Dalby så kan du melde sig hos Maria Ramshøj Jensen på telefon 2259 4748.

Men der mangler også indsamlere i Haslev - temmelig mange faktisk, så også her er du meget velkommen til at melde dig som indsamlere. Det gør du hos Anne Lindholm på 2393 9510.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.