Nej, der er ikke en UFO over Haslev

Tirsdag 5. februar 2019 kl. 13:01

Nej, der er ikke en UFO over Haslev
UFO over Haslev: Hvis du har undret dig over et Uidentificeret Flyvende Objekt over Haslev, gør vi det her til et Identificeret Flyvende Objekt.

For at undersøge tilstanden af ledningsnettet helt ud i krogene har Haslev Fjernvarme besluttet at termografere fjernevarmeledningerne fra en drone.

- Det gør at vi kan se områder, som er svært tilgængelige, og som vi ikke ser når vi kører rundt i vores bil med termografi udstyr på, udtaler driftsleder Allan Pedersen. Derfor får vi nu lavet en droneoverflyvning frem til 28. februar.

Dronen flyver i ca. 80-100 meters højde og vil fra jorden opleves som røde og grønne lysglimt og en sær brummen. Overflyvningen foregår om natten i klart vejr typisk, mellem kl. 23-06, så man får det bedste resultat. Dronen tager ikke billeder, men måler varmeudvikling fra jorden som kan bruges til renoveringsplaner og få en vurdering af fjernvarmenettets tilstand.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.