Nyt kor starter i Karise - Det grønne Kor

Onsdag 6. februar 2019 kl. 08:44

Nyt kor starter i Karise  - Det grønne Kor
Ingeborg Fangel Mo leder Det grønne Kor

Nyt kor i Karise: Sangeren Ingeborg Fangel Mo, der bor i Permatopia i Karise, har taget initiativ til at danne et kor i Karise.

Koret er for alle, der har lyst til at synge sammen med andre, og desuden vil lære noget om vejrtrækning, kropsbevidsthed, lyrik med mere.

Repertoiret bliver „gode blandede bolsjer”, både klassisk og rytmisk, med vægt på det danske. Korleder er sangeren Ingeborg Fangel Mo, som har 20 års erfaring med korledelse og sangpædagogik, og som står for Musikteatret SAUM.

Første mødegang er torsdag den 21. februar kl. 20 til 22 i teatersalen på Karise Skole. Mød op og se om det er noget for dig. Du kan herefter vælge at tilmelde dig koret hos AOF Østsjælland.

Du kan læse om koret og tilmelde dig på AOF Østsjællands hjemmeside oestsjaelland.aof.dk og klik på Musik/Sang/Drama og herefter på Kor hvor du finder mere om „Det grønne Kor”.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.