Bootyburn - nyt hold hos Fit&Sund

Tirsdag 5. februar 2019 kl. 09:10

Bootyburn - nyt hold hos Fit&Sund
Booytburn - nyt hold i Fit&Sund

Bootyburn - nyt hold hos Fit&Sund
Simone Haack står for Bootyburn i Fit&Sund i Faxe
Hos Fit&Sund i Faxe har man netop startet er nyt hold - Bootyburn der, som navnet antyder, er træning der er godt for ballerne.

Det er den personlige træner Camille Wagner der har udviklet træningen specielt til de Fit&Sund som Daniel Lademann driver - og det vil sige Fit&Sund i Faxe, Has­lev, Store Heddinge, Køge og Ringsted.

Det er helt specielle øvelser der er udviklet til Bootyburn og dertil kommer et nyt redskab Missfit, der er en form for elastik, og når det bruges trænes ballemusklerne optimalt.

Da avisen kiggede indenfor hos Fit&Sund i Faxe var der fuld gang i træningen under ledelse af Simone Haack. Alle omkring 20 deltager var kvinder, men Daniel Lademann gør opmærksom på, at også mænd er velkomne på holdet.

Han fortæller også at man er velkommen til at komme og få en prøvetime, og bliver man grebet af det, så kan man senere melde sig ind.

Se mere om Bootyburn-holdet på fitogsund.dk

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.