Faxe Madhus - nye forpagtere af Faxe Hallernes cafeteria

Torsdag 20. december 2018 kl. 14:45

Faxe Madhus - nye forpagtere af Faxe Hallernes cafeteria
Camilla og Kim Lunddal, her sammen med deres børn, er nye forpagtere af cafeteriet i Faxe Hallerne. Faxe Madhus er det nye navn. Privatfoto

Camilla og Kim Lunddal er nye forpagtere af Faxe Hallernes cafeteria fra 1. januar. Der er åbningsreception den 3. januar fra kl. 15 til 18.

Ægteparret, der bor på Kornagervej i Faxe sammen med deres børn Camilla på 14 og Jacob på 21, har arbejdet i cateringvirksomheder og køkkener i flere år.

Camilla er leder af værtshuset og spisestedet Skoven i Skovlunde og Kim er eventmanager samme sted, men han stopper det job for helt at hellige sig forpagtningen af cafeteriet i Faxe Hallerne, mens Camilla fortsætter i Skoven, men vil også være i Faxe.

Samtidig med overtagelsen skifter cafeteriet navn til Faxe Madhus, og Kim fortæller at parret vil forsøge at dreje menukortet i en lidt sundere retning end normalt for mad i haller.

Der vil blandt andet komme en lækker salatbar, og man vil kunne få Dagens Ret fra 7. januar - også med børneportioner. Dertil kommer menukort med bl.a. burgerretter og pastaretter.

- Men pomfritterne forsvinder altså ikke helt, siger Kim Lunddal til beroligelse for dem der ikke kan undvære dem...

Ved store arrangementer har Camilla og Kim Lunddal kokke som man kan trække på.

På faxemadhus.dk vil man kunne se de mange lækre, og forholdsvis sunde tilbud, der nu tilbydes - og så vil man nok også kunne få en lille forsmag på det når der er reception den 3. januar.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.