Faxes sognepræst har 10 års jubilæum

Onsdag 8. august 2018 kl. 07:01

Faxes sognepræst har 10 års jubilæum
Kirsten Kjær Ohms fejres den 19. august

Faxe Kirke: Onsdag den 1. august er det 10 år siden at Kirsten Kjær Ohms tiltrådte stillingen som sognepræst i Faxe-Roholte Pastorat.

Kirsten flyttede med sin mand Søren og deres dengang 3 små piger ind i Faxe Præstegård, som siden har været rammen om familien Kjær Ohms liv.

Kirsten har som præst været meget initiativrig og kort efter hendes tiltræden fik Faxe Sogn sit sognehus i den gamle biograf på Præstøvej 1 A, som siden da, sammen med Faxe Kirke, har været rammen om utallige aktiviteter.

Som mor til 3 piger har det været naturligt for Kirsten at fokusere på aktiviteter for børn og børnefamilier og kirken har da også fået baby-salmesang og tumlinge-salmesang, ligesom der har været gang i minikonfirmander (3. klassetrin) og „rigtige” konfirmander, samt en masse andre aktiviteter.

Kirsten store musikalitet kommer til udtryk i de sang-cafeer som hun har taget initiativ til og som afholdes i Præstegården og som henvender sig mest til ældre sangfugle.

Kirsten holder sommerferie på selve jubilæumsdagen, og hendes 10-års jubilæum fejres søndag den 19. august hvor Kirsten Kjær Ohms prædiker ved Gudstjenesten i Faxe Kirke kl. 10:30.

Efter Gudstjenesten er der frokost i Faxe Sognehus, Præstøvej 1A, Faxe, hvor alle er meget velkomne.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.