Keramik-Lise fejrer 40 års jubilæum

Tirsdag 10. juli 2018 kl. 11:36

Keramik-Lise fejrer 40 års jubilæum
Keramik-Lise i sit atelier på Strandvejen 118 i Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads: Med fernisering på jubilæumsudstilling her i weekenden, markerer Lise Vestergaard at det er 40 år siden hun drog til Japan for at lære at dreje i ler.

Foruden keramiske værker af Lise Vestergaard, som de fleste kender som Keramik-Lise, kan man opleve malerier af Henrik Drent og Hanne Winther, som også er bosat i Faxe Ladeplads.

Udstillingen bliver med fred som tema, og det kommer blandt andet til udtryk ved at Lise vil gå i gang med at lave et stort freds-relief , som efterfølgende vil blive solgt, og pengene doneret til genopbygning i et af de lande hvor Danmark har været i krig.

På lørdag og søndag byder Keramik-Lise på en drink, med og uden vin, ligesom hun fortæller at man er velkommen til at tage en picnickurv med og nyde maden i hendes have.

Jubilæumsudstillingen har åbent på lørdag og søndag fra kl. 11 til 16.30 og herefter hver søndag kl. 11 til 16.30 samt efter aftale på telefon 6061 4104.

Lise Vestergårds atelier ligger på Strandvejen 118 i Faxe Ladeplads.

I næste uge kan man læse en mere fyldestgørende artikel om Keramik-Lise i Haslev-Faxe Posten.




© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.