Sprit- og narkobilister stoppet

Mandag 9. juli 2018 kl. 10:53

Sprit- og narkobilister stoppet
Den ene i Haslev - den anden i Karise.

Politiet stoppede søndag morgen klokken 04.10 en 33-årig mand fra Haslev, der kom kørende i bil ad Troelstrupvej. En alkometertest viste, han havde en promille, der var over det tilladte, og han virkede desuden påvirket af stoffer. Manden blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand.

Søndag klokken 7.55 kørte en politipatrulje på Dalbyvej i Karise, da politibetjentene så en mand sidde i en bil og sove. Motoren kørte ganske vist, men det forhindrede ikke manden i at sove. Det var en 28-årig mand uden fast bopæl, som ikke havde noget kørekort. Han havde en promille, der var højere end det tilladte, og det viste sig, at bilen ikke var indregistreret, for de nummerplader, der sad på bilen, hørte til en anden bil. Den 28-årige blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel, for kørsel i frakendelsestiden, for tyveri af nummerplader og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring. På grund af promillens størrelse blev hans bil beslaglagt på stedet.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.