Team Rynkeby Østsjælland

Mandag 9. juli 2018 kl. 11:06

Team Rynkeby Østsjælland
Vi følger her på Faxenyt.dk Team Rynkeby Østsjællands tur ned gennem Europa - til de når målet i Paris. Denne opdatering fra Søren Jørgensen er efter lørdagens og turens sidste etape:

Lørdag og så nåede vi til Paris efter 110 km bjergkørsel fra Soissons og til Prairie du Cercle Sud i det nordøstlige hjørne af Paris hvor en velkomstkomité af pårørende stod og tog imod os.

Det var en meget varm og hård tur.

De sidste 20 km ind til Paris kørte vi langs floden Seinen. En meget smuk og oplevelsesrig tur.

Efter vi havde hilst på de pårørende blev der kørt Promenadeturen gennem gaderne i Paris og forbi Eiffeltårnet hvor det traditionsrige holdfoto blev taget.

Dagen blev sluttet af med et brag af en fest på Montmartre til den lyse morgen.

Vemodigt, at sige farvel til " cykelvennerne i gult ". Nogle er der selvfølgelig gensyn med men andre ser man ikke mere.

Alt i alt en rigtig god tur. Super vejr og " medvind " hele vejen.

Nu skal vi bare hjem til DK og lade op til hverdagen og ikke tænke på - forfra venstre, forfra højre, se op, huller, bagfra mv. Disse meldinger kan man næste i søvne.

I skrivende stund sidder jeg i vores servicebil ca. 200 km fra Puttgarden.

Tak til de kære læsere som fulgte med på vores tur mod Paris. Det var min 6. tur men napper nok også lige den 7. tur i 2019.

Mange hilsener og god sommer fra Søren Jørgensen


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.